fbpx

CLIMB THE IMPOSSIBLE

T-TRONIK PERFORMER

”NO MORE EMPTYING YOUR TANK ON THE CLIMB,

YOU KEEP YOUR ENERGY FOR THE FUN PART – THE DOWNHILL”

På ytan är denna utmanande stigcykel ett italienskt hantverk med en vackert utformad carbonram som håller vikt låg och ökar möjligheten till riktigt hård körning. Den lever också upp till namnet – den hjälper dig prestera.

Med ett 150 / 160mm travel fram, och 140 mm bak gör T-Tronik Performer arbetet enkelt även i de tyngsta spåren. Den bakre triangeln av aluminium bidrar till styrkan och precisionen som behövs för riktigt mäktiga cykelupplevelser.

T-Tronik Performer kommer i fyra storlekar (15 ”, 17”, 19 ”, 21”). Då du även kan välja mellan 29×2,6 och 27.5×2,8 hjul kan du se till att få helt rätt passform för dig. Cykeln har internt dragna kablar som ger ett minimalistiskt intryck. Ett flipchip i länkaget gör att du enkelt och snabbt kan justera BB höjden för spåret framför dig. Denna cykel är din från ögonblicket du sätter fötterna på pedalerna.

T-TRONIK REBEL

GOING FURTHER FOR LONGER

T-Tronik Rebel är byggd för cyklisten som vill orka längre – för det extra.

T-Tronik Rebel är byggd för cyklisten som vill orka längre – för det extra.
Rebels bultande e-mtbhjärta drivs av Bianchis nya centrala motorenhet (250W, 85Nm), och ett specialanpassat integrerat batteri (630Wh). Du räkna med att Rebel har kraften, oavsett var och när du behöver det.

Bianchi har varit noga med att förbättra batteriets räckvidd (630Wh), för att se till att du inte behöver korta en dag ut på spåren, bara för att din maskin är tömd på energi.

Fem hjälpnivåer innebär att du kan justera kraften efter dina behov. Full kraft för att klättra på de brantaste grusvägarna, eller bara en touch för att hjälpa dig beta av de mest tekniska uppförssektionerna.

Med 140/150 mm travel fram och 140 mm bak är T-Tronik Rebel byggd för allt du vill utsätta den för. Varken långa dagar med stigcykling, tekniska hopp eller att plöja nerför branta, komplicerade spår är ett problem för den starka och pålitliga aluminiumramen.

T-TRONIK SPORT

THE BEATING E-HEART

Säg aldrig nej till ett utmanande spår igen! Med den kraft och samspelet T-Tronik Sport e-MTB ger dig kan du plöja dig fram nästan var som helst.

T-Tronik Sports aluminiumram är det perfekta vapnet för terrängkörningens hårda och växlande natur. Alla kablar på cykeln är internt dragna, vilket skyddar dem från all uppslagen lera och smuts – det gör även att cykeln ser otroligt snygg och stilren ut.Cykeln är utrustad med nya Bianchi Central Motor Unit, finjusterad med en mountainbikespecifik installation för att optimera din cykel för tuff och terrängkörning. 250W-motorn drivs av antingen ett 418Wh eller 504Wh batteri, och har fem kraftfulla stödnivåer till sitt förfogande, vilket betyder att ingen brant lutning kommer bli det som knäcker dig.

En display hjälper dig hålla koll på alla dina viktiga mätvärden, som hastighet, effekt och batterinivåer. Den bläddrar också igenom dina effektstödnivåer – från 50% upp till 400%. Att hålla reda på dina kraftuttag, både från dig själv och motorn nedan, hjälper dig att bedöma dina ansträngningar utifrån spåret framåt, så att du kan välja när du ska hålla tillbaka och när du ska skicka på kraften i den.

ÅTERFÖRSÄLJARE

FRÅGOR? KONTAKTA OSS